Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Корица менен тортильядагы барбекю тоок эти

Корица менен тортильядагы барбекю тоок этинин сүрөтү
Корица менен тортильядагы барбекю тоок этинин сүрөтү
Тарелка белгиси

4 порция

Секундомер белгиси

30 мүнөт

Спидометр белгиси

жеңил

Ингредиенттердин тизмеси:

  • 2 тооктун төш эти
  • 1 лимон
  • 1 чай кашык кургатылган же жаңы орегано
  • 1 тишче сарымсак
  • бир чымчым корица
  • 1 аш кашык өсүмдүк майы
  • 3 аш кашык грек йогурту
  • 1 аш кашык майонез
  • ¼ кызыл калемпир
  • 1 жалбырак салаты Little Gem
  • 4 тортилья
  • Туз

Даярдоо процесси:

  1. Тоок этинин кесиндилерин идишке салыңыз. Эттин бир бөлүгүн лимондун кабыгы менен сүртүп, андан кийин лимон ширесин кошуңуз.
  2. Туз, орегано, сарымсак, корица жана май кошуңуз. Жакшылап аралаштырып, үстүн жаап, муздаткычка бир сааттан ашык эмес убакытка салып коюңуз.
  3. Барбекюну ысытыңыз.
  4. Кесиндилерди эки тарабынан бир-эки мүнөт кууруңуз.
  5. Йогуртту майонез менен аралаштырыңыз.
  6. Токочту бир мүнөт грильде кууруңуз, андан кийин тарелкага салып, ар бирине ½ аш кашык йогурт жана майонез аралашмасын сүртүңүз.
  7. Тоок этинин кесиндилерин токочко тизип, андан кийин калган йогуртту үстүнө коюп, майдаланган кызыл калемпир жана салат жалбырактарын себелеп коюңуз.
  8. Жегенге ыңгайлуу болушу үчүн токочту ороп коюңуз.