Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Күрп эти менен жеңил бургер

Күрп эти менен эки жеңил бургердин сүрөтү
Күрп эти менен эки жеңил бургердин сүрөтү
тарелка белгиси

4 порция

Секундомер белгиси

35 мүнөт

Спидометр белгиси

жеңил

Ингредиенттер тизмеси:

  • 500 гр. күрп этинин фаршы
  • 1 тишче сарымсак
  • 1 лимондун ширеси
  • 3 аш кашык майдаланган пармезан
  • кичине тутам тармал ашкөк же сизге жаккан башка жаңы көк өсүмдүк.
  • 3 аш кашык грек йогурту
  • 1 пияз
  • 1 салат ромэн
  • 4 кичинекей булочка
  • 2 помидор
  • Туз, калемпир

Даярдоо процесси:

  1.  Йогуртту сарымсак (каалоого жараша), лимон ширеси, эки кашык майдаланган пармезан жана көк өсүмдүк менен аралаштырыңыз.
  2.  Татымалдын жарымын кичинекей табакка салып коюңуз.
  3.  Татымалдын экинчи жарымын фарш жана пияз менен аралаштырып, андан кийин катыктайбыз (туз, калемпир салуу).
  4.  4 котлет жасап, аларды грилде 15-20 мүнөт, алар толук даяр болгончо бышырыңыз.
  5.  Котлет грилде бышып жатканда, салатты йогурт татымалы м енен аралаштырып, булочканы кесиңиз.
  6.  Котлетти булочкага салып, үстүнө бир аз салат жана бир нече тилим помидор салыңыз.
  7.  Бургерди калган салат менен бериңиз, калган пармезанды үстүнө себип коюңуз.